Always
Above
Track

Disclaimer

Laatst bijgewerkt: 06-07-2023

De informatie op de website www.dutchrailcontrol.nl (hierna aangeduid als de “website”) is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Dutch Rail Control (hierna aangeduid als “wij”, “ons” of “onze”) streeft ernaar om de informatie op de website nauwkeurig en actueel te houden. We kunnen echter geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de informatie, producten, diensten of gerelateerd grafisch materiaal op de website.

Het gebruik van de informatie op de website is geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies, direct of indirect, voortvloeiend uit het gebruik van de website of de informatie die daarop wordt verstrekt. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, schade of verlies veroorzaakt door computervirussen, technische storingen, onjuiste informatie of het gebruik van websites van derden waarnaar de website mogelijk links bevat.

De website kan links naar externe websites bevatten die niet onder onze controle vallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, het privacybeleid, de veiligheid of de praktijken van deze externe websites. Het volgen van dergelijke links is op eigen risico.

Alle inhoud op de website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, handelsmerken, audio- of videoclips, zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Dutch Rail Control of de respectieve eigenaren. Het is niet toegestaan om de inhoud van de website te kopiëren, reproduceren, verspreiden of op enige andere manier te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar.

De informatie op de website kan te allen tijde worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. We streven ernaar om de website te allen tijde beschikbaar te houden, maar kunnen niet garanderen dat de website continu en zonder onderbrekingen of fouten zal werken.

Door gebruik te maken van de website stem je in met deze disclaimer en het gebruik van de website in overeenstemming met de geldende wetten en voorschriften.

Als je vragen hebt over deze privacyverklaring, neem dan contact met ons op via:

Dutch Rail Control
Meester Loeffenplein 4
5476 KX Vorstenbosch
T 0413-366315
E info@dutchrailcontrol.nl

KvK 171.16.002